ANDERS DENKEN

Het klimaat is aan verandering onderhevig. De toekomst vereist een andere omgang met energie. Samen met Estia warmtepompen kunt u alvast een stap in de goede richting zetten. Een stap die goed is voor het milieu, en goed voor uw portemonnee!

Toekomstgericht denken

Estia-Toshiba-WarmtepompenHet veranderende klimaat kunnen we niet negeren. We zien steeds meer extremen in warme én koude periodes. Dat is onlosmakelijk verbonden met onze CO2 uistoot.

Om deze CO2 uitstoot te verminderen moeten we van het aardgas af. Dat is dan ook de doelstelling van de klimaatakkoorden die de Nederlandse overheid in het leven heeft geroepen.

Vanaf 2018 worden nieuwbouwhuizen al zonder gasaansluiting opgeleverd. Die duurzame aanpak zal de komende jaren steeds zichtbaarder worden. En door de stijgende prijzen voor het aardgas zijn oplossingen zoals Estia warmtepompen steeds interessanter.

 

INTERESSANTE LINKS

Hieronder een aantal links die elk vanuit een ander perspectief de warmtepomp belichten. Wij bij de Dijk’s Groep zijn overtuigt van de voordelen van een Estia warmtepomp. Maar we zijn ook eerlijk als de installatie geen perspectief biedt op een zorgeloos functioneren en een gewenste besparing.

Estia warmtepompen

Estia ‘alles-in-een-systemen’ zijn ontwikkeld als centraal verwarmingssysteem dat tegelijkertijd voorziet in huishoudelijk warm tapwater en als extra voordeel airconditioning (koeling) kan bieden in de warme seizoenen.

“ESTIA TOSHIBA”

Investeren in een warmtepomp

De klassieke, gasgestookte cv-ketel heeft zijn langste tijd gehad. Is het slim om te investeren in een warmtepomp?

“DAGBLAD VAN HET NOORDEN”

Helemaal van het aardgas af
Helemaal van het aardgas af: dat kan met een volledig elektrische warmtepomp. Hij doet alles wat je cv-ketel ook doet: je huis verwarmen én warm water leveren. Maar dan duurzamer, je CO2- uitstoot voor verwarming daalt met wel 35 tot 50 procent. Zo kun je jouw huis heel klimaatbewust all electric maken.

“MILIEU CENTRAAL”

Dag CV-ketel, hallo warmtepomp

Nederland draait langzaam de gaskraan dicht. Dat betekent dat we onze huizen anders moeten verwarmen. Bijvoorbeeld met een duurzame ketel, zoals de warmtepomp. Maar kan die in ieder huis geplaatst worden en loont dat?

“ALGEMEEN DAGBLAD”

Energie besparen doe je nu

Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van je huis en eventueel warm water. Een warmtepomp gebruikt stroom om warmte uit de lucht, bodem of het grondwater te halen. Er is nu een aantrekkelijke subsidie op warmtepompen.

“RIJKSOVERHEID”

Ongeschikt voor oude huizen

Warmtepompen functioneren het best in combinatie met vloerverwarming of moderne (lage temperatuur-)radiatoren en vereisen hoogwaardige isolatie van vloeren, daken, muren en glas.

“DE VOLKSKRANT”

Een groener huishouden

Voor huiseigenaren is de elektrische warmtepomp vanuit milieuperspectief het beste alternatief voor de cv-ketel. Zo’n pomp haalt warmte uit koude lucht (of water).

“DE VOLKSKRANT”

Een scepticus aan het woord!

5 Misverstanden

Estia-Toshiba-WarmtepompenEen uitleg over de misvattingen die er zijn over de Warmtepomp.

Het wordt duidelijk gemaakt dat een installatie van een warmtepomp aan heel wat voorwaarden moet voldoen alvorens het rendabel is.

Gasvrij Wonen

Een YouTube kanaal met diverse filmpjes over Gasvrij Wonen en de Warmtepomp.

Hier is al snel duidelijk dat een warmtepomp écht niet altijd de gewenste oplossing is.

Begin met een goed advies, laat Estia warmtepompen van de Dijk’s Groep uw woonsituatie beoordelen.

En zoals al eerder gezegd, als u een traditionele CV installatie met radiatoren heeft… dan heeft het géén enkele zin om over te stappen op een Estia warmtepomp. Wij kunnen én willen u alleen helpen als u vloerverwarming heeft of gaat installeren.

Dat lijkt onvriendelijk, maar de realiteit is dat de investering in een warmtepomp bij een oude CV installatie weggeooid geld is!

Estia Warmtepompen

Kwaliteit en Service

Bel meteen voor een gratis én vrijblijvende afspraak!

Estia Warmtepompen

De Dijk’s Groep

Sevenumseweg 8
5993NZ Maasbree

T 077 760 07 70

KvK Venlo nr.: 12027328
BTW nr.: 819548534B01

Rabobank rek.nr.: 131025260
Iban nr.: NL63RABO0131025260

Contact met Estia

Balie
Ed Joosten

Planning en Onderhoud
Ed Joosten

Estia & Toshiba
Eric Dijk

Dijk’s is een bedrijf dat bekend staat om onderstaande specialistische activiteiten.

 • Radiateurenservice
 • Filter Overdruksystemen
 • Standverwarming
 • Airco voor gebouwen
 • Airco voor voertuigen
 • Warmtepompen
 • Tapwaterpompen
 • Ultrasone- en Hogedrukreingingstechniek

Estia-Toshiba-WarmtepompenDe termen ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ staan bij Dijk’s in het middelpunt van de belangstelling.

Hierbij staat het belang van financieel rendement, eerbied voor ons milieu, de werknemers en de mensen in de omgeving centraal.

  Estia Warmtepompen is onderdeel van de Dijk's Groep in Maasbree.

  Dijk's is de officiële Toshiba & Estia dealer voor Noord- en Midden-Limburg.

  www.dijks.eu

  De website van de Dijk's Groep in Maasbree. Een overzicht van al onze specialistische activiteiten.

  www.TOSHIBA-AIRCO.NL

  De website van de Dijk's Groep in het teken van Toshiba Airconditioning.